"En rysligt intensiv, tät och skräckfylld stämning. Min starkaste upplevelse hittils tror jag.. Underbart intrigarbete, fläskiga specialeffekter och skitbra rollspelande.. Alla ni som inte var där, ta chansen och anmäl er till nästa uppsättning av nutidsscoutskräckisen HÅLAHULTAREN NU!! "

- Tim Kinali / Niklas Olsson
(Galadrims debattforum)


"Ett mycket välplanerat, roligt och OTROLIGT otäckt lajv!!"

- Claes Enwall / Hans Åström


"...det var jättekul, och oerhört annorlunda, och jag vet nog vilket lag som byggde det absolut högsta tornet...eller hur var det? Tack för en oförglömlig upplevelse!

- Anna-Karin / Veronica Lundkvist
(Galadrims debattforum)


"Jag vill bara säga att det var det bästa lajv jag varit på och jag tror inte att många lajv ögonblick kan jämföras med höjdpunkterna på Hålahultaren. Dat är så att det pirrar i magen på mig när jag tänkaer tillbaka. Skulle jag få åka igen skulle jag spela precis samma karaktär som jag hade nu den blev helt underbar."

- Daniel Brogren / Todd
(Galadrims debattforum)


Kunde det ens bli bättre!? Kan rollerna någonsin varit skönare och mer underbara!? Hur kan man på några timmar känna sådan glädje, kärlek, uttråkning, nyfikenhet, lust att festa, avsky, skepsism, rädsla, terror och framförallt rå och kall s k r ä c k!!?

- Mikael Enmalm / Anders Lindén
(Galadrims debattforum)


"Jag säger bara jabajabajäjä jabajabajäjä jabajabajäjä vibavibajäjä vibavibajäjä det bästa nånsin.."

Erik Sjöberg / Olle
(Galadrims debattforum)


"100% inlajv
0% Off
150% skräck "

Johan Bonde / Peter Sandberg
(Galadrims debattforum)