Interaktivt

Hjortar

På hemsidan finns flera sektioner där medlemmar kan ändra material själva.

HuginMuninGhWiki - Hugin och Munin

Vår WikiWikiWebb Hugin och Munin låter medlemmar ändra och utöka sidorna där. Hittills har en del skrivits om olika äventyr vi har upplevt i Erborigiens skogar, slott och kojor.

Wenheimskuriren

Gyllene Hjortens alldeles egna epostlista. Snabbaste skvallret i Erborigien! Går med ljusets hastighet!

Listan används för att diskutera allt möjligt som rör Gyllene Hjorten och Erborigien. Vilka arrangemang som är på gång, stulna bilar (och cyklar), fräna vinterskor m.m. En viktig anledning att vara med är att listan kan användas även om Hjortens webbsidor skulle vara otillgängliga.

Anmäl dig till listan genom att skicka ett brev till [email protected]. Vävaren måste sedan bekräfta din anmälan innan du kan skicka något. Det kan ta någon dag. När det är gjort är det bara att skicka brev till [email protected] så får alla andra som är anmälda till listan en kopia av det.

Anslagstavla

Vår anslagstavla är till för att medlemmar och andra skall kunna anslå information som kan vara av intresse eller till nytta för medlemmar i Gyllene Hjorten. Tips på bra hemsidor, butiker, evenemang med mera.

Rollgalleri

I rollgalleriet kan de som önskar fylla i information om sina roller. För närvarande kan endast medlemmar lägga in sina roller, andra kan bara bläddra bland rollerna. Endast de roller som är markerade "offentlig" blir sökbar för andra än medlemmar.

Namnkarta

Som komplement till rollgalleriet finns en klickbar karta där rollnamnen kan flyttas runt. Den är nu uppdaterad med en ny version som förhoppningsvis skall fungera mycket bättre än föregångaren.

Prinsessan Svavas råd

I diskussionsforumet "prinsessan Svavas råd" kan de som önskar delta i diskussionen i och kring Aralanthas styrande råd. Diskussionen är för närvarande tämligen avstannad och