Wenheimskuriren

Hjortar

Gyllene Hjortens alldeles egna epostlista. Snabbaste skvallret i Erborigien! Går med ljusets hastighet!

Wenheimskuriren är en epostlista som Anders "Villstige" Jackson en gång i tiden startade hos datorföreningen Update i Uppsala. Nu har den flyttat till en ny värd, men behåller sitt gamla namn.

Listan används för att diskutera allt möjligt som rör Gyllene Hjorten och Erborigien. Vilka arrangemang som är på gång, stulna bilar (och cyklar), fräna vinterskor m.m.

Anmäl dig till listan genom att skicka ett brev till [email protected]. Vävaren måste sedan bekräfta din anmälan innan du kan skicka något. Det kan ta någon dag. När det är gjort är det bara att skicka brev till [email protected] så får alla andra som är anmälda till listan en kopia av det.

För att minska risken för missbruk måste alla som anmäler sig till listan bekräftas av vävaren. Det innebär inte att någon form av godkännande krävs för att kunna använda Wenheimkuriren, det är bara en skyddsåtgärd mot skräppost. Alla som är intresserade av Gyllene Hjorten och Erborigien är välkomna, oavsett om de är medlemmar i föreningen eller inte.

Mejl som kommer från listan är markerade med [wk] först i ämnesraden.Det gör det lättare att sortera posten, automatiskt eller för hand.