Paviljonger och tält

Götaland


Inget registrerat här ännu!

Svealand


SVEROK Paviljongen
Beskrivning: Sverok Svealand har en paviljong som det står medlemsföreningar fritt att hyra. Den är grön och blå med en storlek på ca 6x4 m.
Ägare: SVEROK Svealand
Kontaktadress: Per Bergman
Finns: ?
Villkor: En person ur Er förening utses som ansvarig och är också den som undertecknar eventuella papper. En avgift på 100:-/dygn tas ut för att täcka nödvändiga underhållskostnader. En depostitionsavgift tas ut på 1500:- för att försäkra paviljongsansvarig om att paviljongen återlämnas i utlånat skick.

Soldat tältet
Beskrivning: Ett ryttar tält på 5 x 2,5 x 1,8 m. Gröngrått tyg som är både vattentätt och flamsäkert. Har visat sig mycket dugligt i mången väder. Man får rum med ca. 10 personer om man vill ha det lite mysigt trångt och ingen packning där i.
Ägare: Johan Johansson
Kontaktadress: [email protected]
Finns: Örebro.
Villkor: Kan diskuteras.

Paviljong
Beskrivning: 1 st rund blå-grå-randig paviljong, 6 m i diameter. Impregnerad, vattenavstötande markisväv. 2 st fyrkantiga (2.6 x 5.2 m) paviljonger (roströd resp. beige), med separata väggar (valfritt).
Ägare: Föreningen Seregon
Kontaktadress: [email protected]
Finns: Täby
Villkor: 200 kr per paviljong och dygn. Den som hämtar ut paviljongen får skriva på ett ansvarskontrakt. Saftig deposition för att ni ska fatta att man ska ta väl hand om andras saker! Saftiga avdrag från denna deposition om paviljongen missköts. Hämtas och lämnas i Hägernäs, Täby.

Norrland


Vikingatält
Beskrivning: Ett litet rött vikingatält med plats för 2-3 personer + packning. Fraktas lättast på takräcke! Maila om du är intresserad, så får du veta mer!
Ägare: Ingeli Hedberg
Kontaktadress: [email protected]
Finns: Gävle.
Villkor: UTHYRES!

Förrådet

Hus, portabla

Paviljonger och tält

Områden och lokaler
Övrigt
<< Tillbaka