Första sidan

om galadrim

Livesällskapet Galadrim är en sammanslutning av kreativa och visionära arrangörer för levande rollspel. Vi vill lyfta lajven ur dess inkörda hjulspår och nå längre, sträcka oss bortom det ordinära, passabla och ljumma. Vi vill tillverka upplevelser som berör.

Galadrim är ingen egentlig förening, utan en löst sammanbunden grupp kreativa individer. Arrangemangen stöds dock av föreningarna Nerok och RF Inferno, båda med styrelse i Örebro län. Sällskapet startades 1995 av Tim Kinali, Ki Sandholm och Claes Enwall i och med uppsättningen Sirion och har sedan dess hunnit med flera uppsättningar av varierande slag (titta under projekt). Mest kända är nog Galadrim för uppsättningen Lyktsken, som ägde rum sommaren '99. Läs om Galadrims uppsättningar och projekt här.

Projekten som drivs inom Galadrim fungerar som egna enheter där de inblandade organiserar sig på självrådligt vis. För att en uppsättning skall arrangeras inom Galadrim krävs både en bra och trovärdig produktionsplan och en annorlunda fiktion med nya grepp och friska idéer. Syftet med sällskapet är att vi ska fungera som en sorts startplatta för arrangörer med intressanta visioner. Erfarenhet och hjälp skall vara lätt att tillgå och marknadsföringen underlättas tack vare vår välbesökta websida och förhoppningsvis goda rykte.