Första sidan

tidigare projekt

Det första arrangemanget i Galadrims regi var fantasylajvet Sirion, som utspelade sig i kampanjvärlden Rodin. Sirion följdes av det större arrangemanget Sirions Vagga -97. Den största uppsättningen i Galadrims ledning var Lyktsken, uppföljare till de två tidigare arrangemangen Sirion och Sirions Vagga.

real life g-punkt
(24-26 november 00)
Livesällskapet Galadrim presenterade höstens stora lajvhändelse. En visionär träff med tema framåtblickande och optimism. Vi ställde upp med lokalerna, sovplatserna, baren och initiativet.
Projektledning: Johan Röklander och Mikael Enmalm


Middagen - andra uppsättningen
(8 jan 00)
Andra uppsättningen av det socialrealistiska lajvexperimentet.
Projektledning: Linder, Stormark och Olander-Bergström


Lyktsken
(18-24 juli 99)
Detta är det största arrangemanget någonsin i vår repertoar, och kanske det lajv som mest förknippas med Galadrim. Vi ämnade skapa en levande och fängslande värld och kultur, där människornas överlevnad och kamp stod i fokus och jakten på skatter och monster låg långt från den gängse vardagen. Sagan skulle inte vara en känsla, den skulle vara som en reell verklighet. Uppsättningen, i sin genre av övervattnad fantasy, gjorde allt för att sticka ut.
    Syftet var inte att ge en nöjsam semesterupplevelse, utan att förmedla en vision och känsla, karakteristisk för detta evenemang. Vi hoppades ge en förnimmelse av katharsis, och eftertanken var viktigare än skrönorna.
Projektledning: Kinali, Sandholm, Enmalm och Åslund


Förrådet
Vi hoppades med tiden kunna skapa en sorts on-line databas för föremål, ägodelar och annat som kan säljas, hyras eller lånas ut till andra uppsättningar. Ju mer sammarbete man kan bygga och ju mer man kan låna istället för att införskaffa nytt desto bättre för framtiden.

Föga uppslutning har lett till att projektet nu är nerlagt i den bemärkelsen att inget nytt material tas emot, men som resurs kan den fortfarande vara användbar för den som letar rekvisita.
Projektledning: Tim Kinali


Husbygge
Genom Daniel Brogren har vi upprättat en sida för byggnationer som ett delprojekt i Lyktsken. Syftet, förutom att underlätta husbygget för Lyktskensdeltagare, är att sprida information och erfarenheter om byggnationer till mer människor. Skicka oss dina tankar, visioner, ritningar och förslag.
Projektledning: Daniel Brogren


Middagen
(24 april 99)
Sverige 1999. Fyrtioårskris, prestationsångest och illa dolda konflikter i bästa Jonas Gardell-anda.
Projektledning: Linder, Stormark och Olander-Bergström


Hålahultaren
(augusti 98)
Hålahultaren är ett annorlunda skräcklajv i scoutmiljö för endast tjugo modiga personer. Bevista ett scoutläger i södra Närke, med en avslutning som ingen kanske väntar sig. Bevista ett scoutläger i södra Närke, med en avslutning som ingen kanske väntar sig. Lajvet bygger på skräckstämning och rädsla för det okända. Snabbt, fläktigt, fräsht och mycket action. Mystik, lik, panik. En upplevelse!
Projektledning: Johan Johansson och Oskar Åslund