Första sidan

real life g - punkt

[ debattforum | preludium | anmälan | programtablå | lokalerna ]

Preludium
Var det för länge sedan du pratade av dig på Lincon? Orkar du inte vänta på nästa Knutepunkt, den i Oslo i början av 2001? Saknar du medeltidsveckan på Gotland och alla vänner du brukar träffa i Visby? Vill du gnabbas och träffa människor som på Sveroks riksmöte? Är det trist och dött i höstmörkret utan något ljus att se fram mot? Då kan vi presentera real life g-punkt för dig!

I regi av Johan Röklander och Mikael Enmalm kan Livesällskapet Galadrim - i samarbete med Sverok Svealand och Studiefrämjandet - stolt presentera höstens stora lajvhändelse. Vi erbjuder diskussioner, vänner, seminarier, workshops, minilajv och andra glädjeämnen som lyser upp tillvaron. Helgen den 24 - 26 november ska vi inta Kulturpalatset i centrala Örebro och göra världen farlig.

[ 00.11.20 ] Buss från Stockholm!
Sverok Stockholm i samarbete med Galadrim arrangerar en buss från Cityterminalen i Stockholm, med avgångstid 17.45, till Örebro på fredagen den 24 november. Återresa söndagen den 26 klockan 16.00 från Kulturpalatset i Örebro. Kostnad? Endast 50 kronor tur och retur.

[ 00.11.11 ] Hela sidan uppdaterad!
Anmälningsforumläret har fått en uppdaterad version. Vissa punkter i programtablån är borttagna eller tillagda och andra är uppdaterade. Ny information om lokalen.

[ 00.11.08 ] Stockholmbuss!
Distriktet Sverok Stockholm vill inte vara sämre än Sverok Svealand och har därför beviljat real life g-punkt 5 000 kronor, som är öronmärkta för en buss från Stockolm till evenmanget och tillbaka. Tack för det, Stockholm! Uppgifter om hur man anmäler sig kommer senare.

[ 00.11.05 ] 5c uppdaterat!
Uppsättningen 5C har bytt kontaktperson. Kontakta numera Martin "Hyland" Hylén på hylen@bredband.net!

[ 00.11.03 ] Fegis uteblir!
På LinCon i år utmanades Mikael Enmalm på duell i fëaspelet av icke namngiven person. Utmanaren i fråga har nu lämnat återbud till real life g-punkt, där duellen sedan länge var tänkt att äga rum, på grund av näraståendes 50-årsfest. Jaja, det tror vi också på! ;)

[ 00.11.03 ] Anna-Karins nya mailadress!
Även Anna-Karin Linder har fått ny mailadress (a-k@larp.com)!

[ 00.11.01 ] Röklanders nya mailadress!
Johan Röklander har fått ny mailadress (johan@larp.com)!

[ 00.10.31 ] Pengar och lokaler!
Det mysiga distriktet Sverok Svealand har sponsrat real life g-punkt med 5000 kronor och lokalerna hyrs mycket fördelaktigt av Studiefrämjandet i Örebro. Tack för det!

[ 00.10.31 ] Egen sida för real life g-punkt!
Galadrimsajten uppdaterades med en helt ny undersida, för att tillmötesgå kraven på real life g-punkt. Mikael Enmalm fortsätter sin utbildning i html.


Design av
Tim Kinali
och kod av
Mikael Enmalm