Första sidan

Anmälan

[ debattforum | preludium | anmälan | programtablå | lokalerna ]

Det har visat sig vara så stort intresse för real life g-punkt att vi kanske tvingas sätta ett tak på antalet deltagare, då lokalerna inte kan ta hur många som helst. Vi tror inte idag att det kommer att bli så, trots allt, men vill varna för att vi senare kan tvingas ompröva tidigare planer. Så skynda er att betala, för endast då är ni garanterade plats.

steg ett
Om ni vill hålla i ett seminarium, vill leda en diskussionsgrupp eller vill hålla en workshop alternativt berika evenemanget på annat vis bör ni höra av er om den saken snarast. Kontakta arrangörerna, Johan Röklander (0733 - 562676) eller Mikael Enmalm (0704 - 811967) och visa ert intresse.

steg två
Betala in 50 kronor (var gärna flera på samma blankett) på postgirokonto 695 696 - 5 (mottagare: Nerok) och glöm inte att tydligt skriva ert namn och telefonnummer samt e-post.

Om ni istället vill betala i dörren till evenemanget så kostar det 100 kronor, men vi ser gärna att man hör av sig till oss även om man har dylika planer. Detta för att vi skall kunna planera inköp, lokaler och liknande.

Skicka också gärna ett e-brev eller ring för att bekräfta att ni har betalat och vilka ni är.

steg tre
Kom till oss i Örebro på fredagen den 24:e november och börjar rocka loss totalt!! Vid incheckningen kommer ni att få en öronmärkning eller liknande för att visa att ni är rumsrena och har betalat.


alternativt steg ett
Fyll i formuläret nedan och gå sedan till steg två.
(forumläret kan även användas till andra meddelanden)

Jag heter


Skicka min e-post till


Ring mig på


Jag kan tänka mig att...


Namnet på mina vänner som också följer med:


Min betalning inkommer...


Jag önskar...


Detta beskriver real life g-punkt:


Meddelande:Design av
Tim Kinali
och kod av
Mikael Enmalm