Första sidan

Lokalerna

[ debattforum | preludium | anmälan | programtablå | lokalerna ]

Kulturpalatset
Mitt i centrala Örebro, bakom Serieboden vid Rudbecksgatan, ligger det ståtliga Kulturpalatset. Det är delar av Kulturpalatset som vi hyr av Studiefrämjandet i Örebro som lokal för real life g-punkt. Lokalerna består just nu av en cafeteria, rollspelslokaler två trappor ner, en klaustrofobisk hiss, två squashhallar och två stora danssalar samt en mindre danssal, duschrum, ett inglasat kontor för incheckning och ett kök för deltagare som vill koka galadrimdelikatessen rosa attacknudlar.

Vi arbetar även för att kunna hyra in oss på fler rum, exempelvis hos kampsportföreningen intill, eftersom intresset för evenemanget verkar vara så stort att vi kanske tvingas utvidga lokaliteterna. Tyvärr ser det idag mörkt ut, men vi återkommer med mer information senare.

Kulturpalatset
Rudbecksgatan 33
702 11 ÖrebroAtt hitta rätt
Vi kommer med tiden att lägga upp en karta över centrala Örebro, med bland annat Kulturpalatset, bra restauranger, galadrimhaket Sushi & Soda, tågstationer samt andra relevanta platser utmärkta.

Om ni kommer med tåg så bör ni redan nu notera att Örebro Södra är på gångavstånd från Kulturpalatset. Tyvärr stannar inte alla tåg där, så hör er för med konduktören på tåget.

Farväga bussar har oftast slutstation ganska nära Örebro Central, men många linjer har hållplatser ganska nära Kulturpalatset. Hör av er till oss arrangörer om ni undrar var ni bör stiga av.

Ett tips är också att ni hör av er till ert sverokdistrikt om resebidrag eller om distriktet kan ordna en abonnerad buss eller liknande. Distrikten finns till för att hjälpa er och de blir säkert glada om ni hör av er. Om inte annat: tjat hjälper!

Med stor sannolikhet kommer en abonnerad buss att gå från Cityterminalen i Stockholm till Örebro på fredagen den 24 november runt 17.00 (preliminärt) och tillbaka till Stockholm på söndagen runt 16.00 (preliminärt) för de som är intresserade. Detta kan vi tacka Sverok Stockholm för, som anslagit real life g-punkt med ekonomi för den här bussresan. Givetvis kommer denna buss att stanna så nära evenemanget som det är möjligt. Mer information kommer senare.

Design av
Tim Kinali
och kod av
Mikael Enmalm