Första sidan
Middagen - andra uppsättningen

Anmälningsprocedur

1.

    När du valt en rollperson kontaktar du Erik Stormark via telefon och reserverar den. Reservationen varar i två veckor, om du inte betalat anmälningsavgiften inom den tidsrymden riskerar du att gå miste om rollen. Det går inte att reservera flera rollpersoner samtidigt, men det går att ställa sig på kö till en viss roll.

2.

    Därefter betalar du anmälningsavgiften till Erik, inom två veckor efter att du reserverat den. Betalningen sker i kontant form, genom kungliga postverket eller personligt överlämnande.

3.

    Det är först när du betalat anmälningsavgiften som du är garanterad att få den roll du vill ha. Nu får du också din rollbeskrivning. Efter detta kommer all kontakt med arrangörsgruppen i första hand att ske genom din personliga arrangör.

4.

    Därefter skriver du en egen rollbeskrivning som är mycket mer fullständig än den du får av arrangörerna. Om din rollperson är gift kontaktar du den deltagare som skall spela din äkta hälft.

5.

    Lämna din fullständiga rollbeskrivning till den arrangör som är din kontaktperson, före den 30 december. Han eller hon kommer att ha åsikter om denna.> Första sidan
> Stämningsbild
> Anmälningsprocedur
> Roller
> Krav
> Förträff
> Middagstips och -regler.
> Avrollning
> Hjälp vid analys av rollperson
> Hjälp vid analys av rollpersoners äktenskap
> Foton från första uppsättningen