Första sidan
Middagen - andra uppsättningen

Allmänna krav på deltagarna

Ingen deltagare kan avkrävas lysande skådespelarprestationer, men under det här arrangemanget kräver vi att var och en förbereder sin roll mycket noggrant. Som tidigare nämnts borde utrustningsdelen ta lite mindre tid, pengar och energi i anspråk den här gången, vilket medför större möjligheter att utveckla rollen och rollspelet. T.ex. förväntar vi oss att var och en funderar över frågorna i rollanalyserna mycket grundligt, i alla fall under en tiondel av den tid det tar att sy en tunika eller bygga en latexdolk.

Skriv en mycket detaljerad bakgrund och personlighet till din rollperson. Du skall veta vilken adress du har, vilket år du tog studenten och hur du röstat i de senaste riksdagsvalen. Om du är gift ställs naturligtvis ännu högre krav på dig och din äkta hälft. Du bör lämpligtvis veta när din make fyller år, om din hustrus föräldrar fortfarande är i livet och vad era barn heter.

Särskilda krav på deltagarna

Arrangemanget har ett begränsat antal roller, och vi använder oss skoningslöst av systemet "först till kvarn". Detta innebär att om du som deltagare missköter dina skyldigheter (att hålla dig inom tidsramarna o.s.v.) riskerar du att gå miste om din plats, och rollen går till någon annan intresserad.

Aftonen är fullständigt alkoholfri, eftersom arrangörsruppen anser att levande rollspel och alkohol är en lika dålig kombination som t.ex. teater och alkohol. Under middagen kommer alkoholfritt vin att serveras.> Första sidan
> Stämningsbild
> Anmälningsprocedur
> Roller
> Krav
> Förträff
> Middagstips och -regler.
> Avrollning
> Hjälp vid analys av rollperson
> Hjälp vid analys av rollpersoners äktenskap
> Foton från första uppsättningen